Огласник „Батајнички огласи“ је део агенције „038 ТИМ“ у оквиру које послује и угоститељски објекат. Сама фирма је основана марта 1999. године док је прво издање „Батајничких огласа“ објављено јануара 2001. године. Први број је имао преко 20 оглашивача и 4 стране на сјајном 70 гр. папиру. Као иноватори на територији Батајнице и околине, били смо први огласник локалног карактера.

Током 12 година успешног пословања кроз „Батајничке огласе“ прошло је преко 500 предузећа. Сарађивали смо са брендовима који су познати како широм Србије тако и Европе и света као што су: Societe Gеnerale Bank, EFG Bank, Sberbank, Wiener Stadtische, VIP Mobile, Tehnomanija, Simpo, Win Win као и многи други клијенти. Наш тим чине графички дизајнер, маркетиншки стручњаци и професионална агенција за дистрибуцију рекламног материјала.

Данас „Батајнички огласи“ излазе месечно на територији Батајнице, Бусија, Нове и Старе Пазове, Нових и Старих Бановаца, Земун Поља, Галенике, Алтине и Плавих Хоризонта у 30.000 бесплатних примерака на сјајном 90 гр. папиру на 24 стране где покривамо преко 80% територије. Као такви смо највећи огласни локалник који подиже продуктивност наших клијената и чини задовољне кориснике којих има преко 40.000.
Навикли смо да будемо водећи бренд за оглашавање на овим територијама и иноватори, и као такви пратимо тренд. Проширили смо понуду на интернет оглашавање. Сајт www.batajnickioglasi.com је наше електронско издање где поред прегледа наших штампаних издања омогућавамо и оглашавање на интернету. Савремени сајт и први на Google претраживачу омогућава нашим клијентима да подигну продуктивност и самим тим задовољство наших корисника.